De Franse ict-distributeur Distrologie heeft Anthony Aceto aangesteld als country manager voor de Belux-regio.

De aanstelling van Aceto vloeit voort uit de overname van de Zaventemse Netapp-distributeur Numitor, begin dit jaar. Aceto was managing partner en medeoprichter van Numitor. Voor zijn periode bij Numitor was hij onder meer salesmanager bij SoftwareAG en country manager bij Brocade Communications. Daarvoor werkte de van opleiding handelingenieur ook bij Sun Microsystems en bij StorageTek.

De hele Distrilogie-groep, eigendom van de financiële holding DCC, heeft vandaag 220 mensen in huis, verspreid over de Benelux, Frankrijk, Spanje en Portugal. Het bedrijf draaide in het voorbije boekjaar een omzet van 257 miljoen euro.

De Franse ict-distributeur Distrologie heeft Anthony Aceto aangesteld als country manager voor de Belux-regio. De aanstelling van Aceto vloeit voort uit de overname van de Zaventemse Netapp-distributeur Numitor, begin dit jaar. Aceto was managing partner en medeoprichter van Numitor. Voor zijn periode bij Numitor was hij onder meer salesmanager bij SoftwareAG en country manager bij Brocade Communications. Daarvoor werkte de van opleiding handelingenieur ook bij Sun Microsystems en bij StorageTek. De hele Distrilogie-groep, eigendom van de financiële holding DCC, heeft vandaag 220 mensen in huis, verspreid over de Benelux, Frankrijk, Spanje en Portugal. Het bedrijf draaide in het voorbije boekjaar een omzet van 257 miljoen euro.