Na drie jaar voorzitterschap van de raad van bestuur van de CIO-Club Wallonie-Bruxelles stopt Benjamin Bostoen zijn functie. Antoine Mattelaer volgt hem ad interim op.

De CIO-Club Wallonie Bruxelles bestaat sinds begin 2008 en heeft sindsdien twee missies: De ICT-sector en zijn spelers promoten en het versterken van de rol van ICT in economische ontwikkelingen en bij beslissingen.

Benjamin Bostoel was sinds drie jaar voorzitter vooraleer hij in september van dit jaar afscheid nam van zijn job als CIO van Cofinimmo om Head of IT and Organisation bij AG Real Estate te worden. Hij verbergt daarbij niet dat er "keuzes gemaakt moeten worden, want het is altijd mijn bedoeling geweest om maximaal betrokken te zijn", zegt Bostoen die naar eigen zeggen de functie met veel plezier heeft uitgeoefend.

"Ik dank de leden om me deze functie te laten uitvoeren. Ik dank ook heel hartelijk de bestuursleden uit het heden en verleden die me hebben omringd met vriendelijkheid en wiens grote hulp onmisbaar is geweest tijdens mijn mandaat." Bostoen blijft wel een actieve rol spelen in de vereniging, hetzij een minder zichtbare.

Bostoen heeft aan de raad van de CIO-Club gevraagd om uit zijn functie te worden gezet. De raad steunde dit verzoek en benoemt Antoine Mattelaer als voorzitter ad interim tot de volgende algemene vergadering van 2014. Mattelaer werkt al meer dan 25 jaar voor Touring waar hij opklom (onder meer als ontwikkelaar, analist en architect) tot CIO in 2004. Sinds maart 2011 is hij ook bestuurslid bij de CIO-Club. Mattelaer is vader van drie kinderen en houdt er van om zich te ontspannen met de familie, zonder het sporten uit het oog te verliezen.

Na drie jaar voorzitterschap van de raad van bestuur van de CIO-Club Wallonie-Bruxelles stopt Benjamin Bostoen zijn functie. Antoine Mattelaer volgt hem ad interim op. De CIO-Club Wallonie Bruxelles bestaat sinds begin 2008 en heeft sindsdien twee missies: De ICT-sector en zijn spelers promoten en het versterken van de rol van ICT in economische ontwikkelingen en bij beslissingen. Benjamin Bostoel was sinds drie jaar voorzitter vooraleer hij in september van dit jaar afscheid nam van zijn job als CIO van Cofinimmo om Head of IT and Organisation bij AG Real Estate te worden. Hij verbergt daarbij niet dat er "keuzes gemaakt moeten worden, want het is altijd mijn bedoeling geweest om maximaal betrokken te zijn", zegt Bostoen die naar eigen zeggen de functie met veel plezier heeft uitgeoefend. "Ik dank de leden om me deze functie te laten uitvoeren. Ik dank ook heel hartelijk de bestuursleden uit het heden en verleden die me hebben omringd met vriendelijkheid en wiens grote hulp onmisbaar is geweest tijdens mijn mandaat." Bostoen blijft wel een actieve rol spelen in de vereniging, hetzij een minder zichtbare. Bostoen heeft aan de raad van de CIO-Club gevraagd om uit zijn functie te worden gezet. De raad steunde dit verzoek en benoemt Antoine Mattelaer als voorzitter ad interim tot de volgende algemene vergadering van 2014. Mattelaer werkt al meer dan 25 jaar voor Touring waar hij opklom (onder meer als ontwikkelaar, analist en architect) tot CIO in 2004. Sinds maart 2011 is hij ook bestuurslid bij de CIO-Club. Mattelaer is vader van drie kinderen en houdt er van om zich te ontspannen met de familie, zonder het sporten uit het oog te verliezen.