De Antwerpse Diamantbank heeft zijn internationale netwerk uitgebreid met een regionale hoofdzetel in Singapore. Steria België zorgt voor de volledige outsourcing.

De Antwerpse Diamantbank maakt gebruik van Oracle Flexcube en een eigen toepassing voor de kredietopvolging. Sinds 2002 opteert het voor open systemen en de uitbesteding van zijn it-infrastructuur. Steria België speelt hierop in met zijn datacenter in Louvain-La-Neuve met als disaster recovery, het datacenter van Colt in Nossegem. Naast de hoofdzetel in Antwerpen beheert Steria de sites in Mumbai, Hong Kong en New York. Daar komt nu Singapore bij. Ook Dubai staat op het lijstje. Het gaat om een vijfjarencontract van "een paar miljoen euro".

De Antwerpse Diamantbank heeft zijn internationale netwerk uitgebreid met een regionale hoofdzetel in Singapore. Steria België zorgt voor de volledige outsourcing. De Antwerpse Diamantbank maakt gebruik van Oracle Flexcube en een eigen toepassing voor de kredietopvolging. Sinds 2002 opteert het voor open systemen en de uitbesteding van zijn it-infrastructuur. Steria België speelt hierop in met zijn datacenter in Louvain-La-Neuve met als disaster recovery, het datacenter van Colt in Nossegem. Naast de hoofdzetel in Antwerpen beheert Steria de sites in Mumbai, Hong Kong en New York. Daar komt nu Singapore bij. Ook Dubai staat op het lijstje. Het gaat om een vijfjarencontract van "een paar miljoen euro".