De Antwerpse winkelstraat Kammenstraat gaat haar klanten mobiel informeren. Het gaat om een proefproject.

De hippe Antwerpse winkelstraat Kammenstraat zet, als eerste winkelstraat in België volgens de initiatiefnemers, een Bluetoothapplicatie op om passanten gratis te voorzien van informatie, aanbiedingen, stylingtips en zo meer. Wie de Kammenstraat inwandelt, kan die informatie dus via zijn gsm of pda binnenhalen.

Het project, dat eind deze week officieel gelanceerd wordt, is een initiatief van Kammenstraat United, Unizo Antwerpen Stad en Digix. Het wordt ondersteund door het project Innovatie in Bovenlokale Retail (IBR) van Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland.

Bron: Belga

De Antwerpse winkelstraat Kammenstraat gaat haar klanten mobiel informeren. Het gaat om een proefproject. De hippe Antwerpse winkelstraat Kammenstraat zet, als eerste winkelstraat in België volgens de initiatiefnemers, een Bluetoothapplicatie op om passanten gratis te voorzien van informatie, aanbiedingen, stylingtips en zo meer. Wie de Kammenstraat inwandelt, kan die informatie dus via zijn gsm of pda binnenhalen. Het project, dat eind deze week officieel gelanceerd wordt, is een initiatief van Kammenstraat United, Unizo Antwerpen Stad en Digix. Het wordt ondersteund door het project Innovatie in Bovenlokale Retail (IBR) van Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland. Bron: Belga