Apex maakt inktcartridges en chips voor op die cartdridges. Volgens bronnen van Reuters die bekend zijn met de zaak zou het bedrijf dicht bij een overname staan. Al is de deal nog lang niet rond.

Het gaat al enkele jaren minder goed met Lexmark waarop het bedrijf in oktober bekendmaakte dat het zijn strategische opnames bekeek. Zo overwoog het begin dit jaar ook om zijn hardware- en software-activiteiten apart te verkopen maar dat was zonder succes.

Apex Technology zou voor de overname samenwerken met een Amerikaanse bank en krijgt daarbij de steun van enkele Chinese banken volgens Reuters.

Apex maakt inktcartridges en chips voor op die cartdridges. Volgens bronnen van Reuters die bekend zijn met de zaak zou het bedrijf dicht bij een overname staan. Al is de deal nog lang niet rond.Het gaat al enkele jaren minder goed met Lexmark waarop het bedrijf in oktober bekendmaakte dat het zijn strategische opnames bekeek. Zo overwoog het begin dit jaar ook om zijn hardware- en software-activiteiten apart te verkopen maar dat was zonder succes.Apex Technology zou voor de overname samenwerken met een Amerikaanse bank en krijgt daarbij de steun van enkele Chinese banken volgens Reuters.