Febiac heeft een iPhone-applicatie gelanceerd die bezoekers doorheen het autosalon gidst. Het is de eerste keer dat een grote Belgische beurs uitpakt met een dergelijk initiatief.

Vandaag opent de 88ste editie van het autosalon de deuren voor het grote publiek. Gebruikers van een iPhone of een iPod Touch hoeven alvast nooit meer verloren te lopen, want de Belgische automobielfederatie Febiac heeft een [applicatie] laten bouwen die bezoekers naadloos doorheen de expo moet loodsen.

Op het beginscherm van de toepassing vind je recente beursnieuwtjes en tal van aankondigingen, centraal staat een interactieve map via dewelke je te weten kan komen wie er waar exposeert. In het verlengde daarvan is er een lijstje voorzien waarbij je voor elke exposant de juiste locatie kan opvragen.

Voorts is er een lijst met 'points of interest', opdat je nooit lang zou moeten zoeken naar toiletten of restaurants. Een internetverbinding is alleen nodig als je de newsfeed wil volgen, alle andere informatie is offline beschikbaar.

De nieuwe iPhone-applicatie werd ontwikkeld door het Antwerpse bedrijfje [Appstrakt], dat eerder al tekende voor de Studio 54 en I Love Techno partyapps en voor mijnTVgids. Het programmaatje kan gratis gedownload worden in de App Store, en ondersteunt het Nederlands, het Frans en het Engels.

Febiac heeft een iPhone-applicatie gelanceerd die bezoekers doorheen het autosalon gidst. Het is de eerste keer dat een grote Belgische beurs uitpakt met een dergelijk initiatief. Vandaag opent de 88ste editie van het autosalon de deuren voor het grote publiek. Gebruikers van een iPhone of een iPod Touch hoeven alvast nooit meer verloren te lopen, want de Belgische automobielfederatie Febiac heeft een [applicatie] laten bouwen die bezoekers naadloos doorheen de expo moet loodsen. Op het beginscherm van de toepassing vind je recente beursnieuwtjes en tal van aankondigingen, centraal staat een interactieve map via dewelke je te weten kan komen wie er waar exposeert. In het verlengde daarvan is er een lijstje voorzien waarbij je voor elke exposant de juiste locatie kan opvragen. Voorts is er een lijst met 'points of interest', opdat je nooit lang zou moeten zoeken naar toiletten of restaurants. Een internetverbinding is alleen nodig als je de newsfeed wil volgen, alle andere informatie is offline beschikbaar. De nieuwe iPhone-applicatie werd ontwikkeld door het Antwerpse bedrijfje [Appstrakt], dat eerder al tekende voor de Studio 54 en I Love Techno partyapps en voor mijnTVgids. Het programmaatje kan gratis gedownload worden in de App Store, en ondersteunt het Nederlands, het Frans en het Engels.