De Slowdown app van de nationale lotgenotenvereniging Ouders van Verongelukte Kinderen vertraagt of blokkeert je iPhone-muziek wanneer je het gaspedaal te diep indrukt.

Overdreven en onaangepaste snelheid van automobilisten is nog altijd een van de grootste killers in het verkeer. Daar weet de vereniging Ouders van Verongelukte Kinderen (OVK) alles van. OVK ontwikkelde een iPhone app die je helpt om je aan de snelheidsbeperkingen op onze wegen te houden.

De app draait in de achtergrond en vertraagt de muziek die je via de iPhone afspeelt zodra je boven de toegelaten snelheid gaat. Druk je het gaspedaal nog harder in en overschrijd je de toegelaten snelheid met meer dan tien procent dan valt de muziek volledig weg. Hou er natuurlijk wel rekening mee dat de gps-informatie over de toegelaten snelheid niet compleet is en zeker ook niet altijd klopt. In onderstaande video zie je hoe het werkt:

The Slow Down App from OVK on Vimeo.

Je vindt de app op itunes.com of via deze link: http://slowdown.be/

De Slowdown app van de nationale lotgenotenvereniging Ouders van Verongelukte Kinderen vertraagt of blokkeert je iPhone-muziek wanneer je het gaspedaal te diep indrukt. Overdreven en onaangepaste snelheid van automobilisten is nog altijd een van de grootste killers in het verkeer. Daar weet de vereniging Ouders van Verongelukte Kinderen (OVK) alles van. OVK ontwikkelde een iPhone app die je helpt om je aan de snelheidsbeperkingen op onze wegen te houden. De app draait in de achtergrond en vertraagt de muziek die je via de iPhone afspeelt zodra je boven de toegelaten snelheid gaat. Druk je het gaspedaal nog harder in en overschrijd je de toegelaten snelheid met meer dan tien procent dan valt de muziek volledig weg. Hou er natuurlijk wel rekening mee dat de gps-informatie over de toegelaten snelheid niet compleet is en zeker ook niet altijd klopt. In onderstaande video zie je hoe het werkt: The Slow Down App from OVK on Vimeo. Je vindt de app op itunes.com of via deze link: http://slowdown.be/