Trump is de laatste tijd boos geworden op autobouwers als Ford, General Motors en Toyota, omdat ze hun auto's in Mexico laten bouwen. Toyota wil een nieuwe fabriek in het land bouwen en dat schoot bij Trump in het verkeerde keelgat. Hij trok naar Twitter en Toyota kreeg hierdoor onverwachts een koersdaling van 2 procent te verwerken.

Ook Boeing, Lockheed Martin, Amazon en Carrier hebben kritiek gekregen. De harde woorden van Trump hebben gevolgen voor de aandelenkoersen van die bedrijven, maar ook voor de koersen van andere bedrijven, die de volgende zouden kunnen zijn. Daarom stuurt Trump Trigger een notificatie naar beleggers wanneer de aanstaande president over aandelen in hun portefeuille twittert.

Trump is de laatste tijd boos geworden op autobouwers als Ford, General Motors en Toyota, omdat ze hun auto's in Mexico laten bouwen. Toyota wil een nieuwe fabriek in het land bouwen en dat schoot bij Trump in het verkeerde keelgat. Hij trok naar Twitter en Toyota kreeg hierdoor onverwachts een koersdaling van 2 procent te verwerken.Ook Boeing, Lockheed Martin, Amazon en Carrier hebben kritiek gekregen. De harde woorden van Trump hebben gevolgen voor de aandelenkoersen van die bedrijven, maar ook voor de koersen van andere bedrijven, die de volgende zouden kunnen zijn. Daarom stuurt Trump Trigger een notificatie naar beleggers wanneer de aanstaande president over aandelen in hun portefeuille twittert.