"We still have a lot to cover", staat er te lezen op een uitnodiging die Apple heeft verstuurd naar aanleiding van zijn persevenement op 22 oktober. Vaag dus, maar volgens de geruchten is er weinig twijfel over de nieuwe producten: de iPad 5 en de iPad mini 2.

Beide tablets zouden beschikken over de Touch ID-vingerafdrukscanner, die ook in de iPhone 5S ingebouwd zit. Voorts krijgt de iPad 5 naar verluidt een dunnere behuizing en de iPad mini een Retina-scherm.

Naar alle waarschijnlijkheid onthult Apple op 22 oktober ook nog nieuwe modellen van Apple TV en de MacBook Pro, en een nieuwe versie van OS X Mavericks. Net op tijd voor de eindejaarsperiode, dus.

"We still have a lot to cover", staat er te lezen op een uitnodiging die Apple heeft verstuurd naar aanleiding van zijn persevenement op 22 oktober. Vaag dus, maar volgens de geruchten is er weinig twijfel over de nieuwe producten: de iPad 5 en de iPad mini 2. Beide tablets zouden beschikken over de Touch ID-vingerafdrukscanner, die ook in de iPhone 5S ingebouwd zit. Voorts krijgt de iPad 5 naar verluidt een dunnere behuizing en de iPad mini een Retina-scherm. Naar alle waarschijnlijkheid onthult Apple op 22 oktober ook nog nieuwe modellen van Apple TV en de MacBook Pro, en een nieuwe versie van OS X Mavericks. Net op tijd voor de eindejaarsperiode, dus.