'9.9.2014. Wish we could say more', luidt de tekst op de uitnodiging voor het Apple-event. Dat wordt georganiseerd in Cupertino te Californië, waar Apple zijn thuisbasis heeft.

Traditiegetrouw stelt Apple elk jaar een nieuwe iPhone voor. Het model van dit jaar, door de media reeds 'iPhone 6' gedoopt, zou in twee versies komen, die mogelijk groter in omvang zijn dan de huidige modellen, zo beweerde de technologiesite Re/code onlangs.

De site gaf ook aan dat er op 9 september een draagbaar accessoire gelanceerd zou worden, mogelijk het slimme iWatch-horloge waar al een jaar lang over gespeculeerd wordt. Re/code vernoemde ook nog van een televisiegerelateerd product (iTV).

We'll know more op 9 september. (Belga/MI)

'9.9.2014. Wish we could say more', luidt de tekst op de uitnodiging voor het Apple-event. Dat wordt georganiseerd in Cupertino te Californië, waar Apple zijn thuisbasis heeft. Traditiegetrouw stelt Apple elk jaar een nieuwe iPhone voor. Het model van dit jaar, door de media reeds 'iPhone 6' gedoopt, zou in twee versies komen, die mogelijk groter in omvang zijn dan de huidige modellen, zo beweerde de technologiesite Re/code onlangs. De site gaf ook aan dat er op 9 september een draagbaar accessoire gelanceerd zou worden, mogelijk het slimme iWatch-horloge waar al een jaar lang over gespeculeerd wordt. Re/code vernoemde ook nog van een televisiegerelateerd product (iTV). We'll know more op 9 september. (Belga/MI)