Patently Apple Blog, een onofficiële site met Apple-nieuws, wijst op een nieuw patent dat Apple ingediend heeft voor een stylus.

Dit lijkt echter niet zomaar een pen te worden, maar een gadget dat omgevormd moduleerbaar is en zo omgevormd kan worden tot een camera, laserpointer, projector, dictafoon, versnellingsmeter of gyroscoop.

Het accessoire kan volgens de patentomschrijving draadloos in verbinding gebracht worden met elk iOS-toestel.

Steve Jobs heeft zich altijd tegen een iPen gekeerd. "Niemand wil een stylus! Je moet het elke keer vastpakken en wegleggen, en je raakt het ding kwijt."

Uiteraard is het nog onduidelijk of de iPen er ooit komt, ook al zijn er inmiddels al 22 patenten voor aangevraagd. Een handig accessoire zou het wel zijn, in combinatie met de grotere iPad van 12,9 inch waarover al een tijdje geruchten gaan.

Patently Apple Blog, een onofficiële site met Apple-nieuws, wijst op een nieuw patent dat Apple ingediend heeft voor een stylus. Dit lijkt echter niet zomaar een pen te worden, maar een gadget dat omgevormd moduleerbaar is en zo omgevormd kan worden tot een camera, laserpointer, projector, dictafoon, versnellingsmeter of gyroscoop. Het accessoire kan volgens de patentomschrijving draadloos in verbinding gebracht worden met elk iOS-toestel. Steve Jobs heeft zich altijd tegen een iPen gekeerd. "Niemand wil een stylus! Je moet het elke keer vastpakken en wegleggen, en je raakt het ding kwijt." Uiteraard is het nog onduidelijk of de iPen er ooit komt, ook al zijn er inmiddels al 22 patenten voor aangevraagd. Een handig accessoire zou het wel zijn, in combinatie met de grotere iPad van 12,9 inch waarover al een tijdje geruchten gaan.