Op de website van Apple toont het bedrijf welke functies er voor het onderwijs zijn toegevoegd.

Met de update wordt het mogelijk om meerdere gebruiksprofielen aan te maken, waardoor alles aangepast wordt aan de ingelogde gebruiker. Of deze optie ook beschikbaar komt voor de niet studerende gebruiker is nog niet duidelijk. Voor leraren wordt het nu mogelijk om een applicatie op verschillende iPads tegelijk te starten aan het begin van een les. Ook wordt het mogelijk om mee te kijken met het scherm van de studenten en kunnen wachtwoorden van studenten opnieuw ingesteld worden.

Apple Watch

Naast de functies voor scholen bevat de bèta ook de mogelijkheid om een iPhone met meer dan één Apple Watch te verbinden. Voor die functie moet de gebruiker wel over WatchOS 2.2 beschikken, de laatste update van het besturingssysteem van de Apple Watch dat tegelijk met de bèta van iOS 9.3 uitkwam.

Night Shift

Daarnaast komt Apple met Night Shift, een feature die ervoor zorgt dat de hoeveelheid blauw licht in de avonduren vermindert. De update van iOS zal ook zorgen voor kleine verbeteringen van Carplay en Health.

Vooralsnog gaat het nog om een bèta voor ontwikkelaars, het kan nog even duren voordat het grote publiek de update kan gaan gebruiken.

Op de website van Apple toont het bedrijf welke functies er voor het onderwijs zijn toegevoegd.Met de update wordt het mogelijk om meerdere gebruiksprofielen aan te maken, waardoor alles aangepast wordt aan de ingelogde gebruiker. Of deze optie ook beschikbaar komt voor de niet studerende gebruiker is nog niet duidelijk. Voor leraren wordt het nu mogelijk om een applicatie op verschillende iPads tegelijk te starten aan het begin van een les. Ook wordt het mogelijk om mee te kijken met het scherm van de studenten en kunnen wachtwoorden van studenten opnieuw ingesteld worden.Apple WatchNaast de functies voor scholen bevat de bèta ook de mogelijkheid om een iPhone met meer dan één Apple Watch te verbinden. Voor die functie moet de gebruiker wel over WatchOS 2.2 beschikken, de laatste update van het besturingssysteem van de Apple Watch dat tegelijk met de bèta van iOS 9.3 uitkwam.Night ShiftDaarnaast komt Apple met Night Shift, een feature die ervoor zorgt dat de hoeveelheid blauw licht in de avonduren vermindert. De update van iOS zal ook zorgen voor kleine verbeteringen van Carplay en Health.Vooralsnog gaat het nog om een bèta voor ontwikkelaars, het kan nog even duren voordat het grote publiek de update kan gaan gebruiken.