Volgens Apple bieden de nieuwe iPads sterk verbeterde prestaties. De nieuwe apparaten kunnen vanaf maandag besteld worden op de site van Apple en liggen vanaf volgende week in de winkel in een groot aantal landen, waaronder België.

De beginprijs voor de nieuwe iPad mini ligt op 459 euro en die voor de nieuwe iPad Air op 569 euro. De apparaten zijn verkrijgbaar in zilver, goud en grijs. Volgende week houdt Apple overigens nog wel een presentatie. Naar verwachting kondigt het bedrijf dan een eigen streamingdienst voor tv-series en films aan.

Volgens Apple bieden de nieuwe iPads sterk verbeterde prestaties. De nieuwe apparaten kunnen vanaf maandag besteld worden op de site van Apple en liggen vanaf volgende week in de winkel in een groot aantal landen, waaronder België. De beginprijs voor de nieuwe iPad mini ligt op 459 euro en die voor de nieuwe iPad Air op 569 euro. De apparaten zijn verkrijgbaar in zilver, goud en grijs. Volgende week houdt Apple overigens nog wel een presentatie. Naar verwachting kondigt het bedrijf dan een eigen streamingdienst voor tv-series en films aan.