In een test met verschillende exemplaren van de iPhone 6s en iPhone 6s Plus bleek dat een iPhone met een chip van TSMC twee uur langer op een acculading werkte dan die met een chip afkomstig van Samsung.

Apple heeft in een reactie aan TechCrunch laten weten dat de testmethoden de smartphone onder onrealistische omstandigheden aan de tand voelen. De componenten zijn volgens Apple allemaal van een kwaliteit die recht doet aan de hoogste standaarden. In het dagelijks gebruik van de telefoons kunnen kleine variaties optreden, maar de verschillen kunnen nooit meer zijn dan 2 tot 3 procent.

Apple maakt gebruik van twee chipleveranciers van de A9-processor om snel aan voldoende aantallen te komen en om het risico te spreiden. Het is bij de introductie van de iPhone 6s voor het eerst dat Apple kan voldoen aan de grote vraag die direct na de introductie ontstaat.

Bron: Automatiseringgids

In een test met verschillende exemplaren van de iPhone 6s en iPhone 6s Plus bleek dat een iPhone met een chip van TSMC twee uur langer op een acculading werkte dan die met een chip afkomstig van Samsung.Apple heeft in een reactie aan TechCrunch laten weten dat de testmethoden de smartphone onder onrealistische omstandigheden aan de tand voelen. De componenten zijn volgens Apple allemaal van een kwaliteit die recht doet aan de hoogste standaarden. In het dagelijks gebruik van de telefoons kunnen kleine variaties optreden, maar de verschillen kunnen nooit meer zijn dan 2 tot 3 procent.Apple maakt gebruik van twee chipleveranciers van de A9-processor om snel aan voldoende aantallen te komen en om het risico te spreiden. Het is bij de introductie van de iPhone 6s voor het eerst dat Apple kan voldoen aan de grote vraag die direct na de introductie ontstaat. Bron: Automatiseringgids