Het Duitse SAP gaat voor Apple apps ontwikkelen die specifiek zijn gericht op bijvoorbeeld artsen en ingenieurs. Beide bedrijven willen andere ontwikkelaars ook in staat stellen zelf apps te ontwikkelen die volledig zijn aangepast aan de behoeftes van hun bedrijf.

Apple-topman Tim Cook vergeleek de aankondiging van donderdag met het moment dat de App Store openging voor consumenten in 2008. ,,Dit is het equivalent daarvan voor ondernemingen'', stelde hij. ,,De zakelijke markt heeft nog niet de vruchten geplukt van alle fantastische dingen die gebeuren op het vlak van mobiliteit.''(ANP)

Het Duitse SAP gaat voor Apple apps ontwikkelen die specifiek zijn gericht op bijvoorbeeld artsen en ingenieurs. Beide bedrijven willen andere ontwikkelaars ook in staat stellen zelf apps te ontwikkelen die volledig zijn aangepast aan de behoeftes van hun bedrijf.Apple-topman Tim Cook vergeleek de aankondiging van donderdag met het moment dat de App Store openging voor consumenten in 2008. ,,Dit is het equivalent daarvan voor ondernemingen'', stelde hij. ,,De zakelijke markt heeft nog niet de vruchten geplukt van alle fantastische dingen die gebeuren op het vlak van mobiliteit.''(ANP)