Als we de geruchten mogen geloven, lijkt Apple stilaan een nieuwe hardware-strategie te willen toepassen - in navolging van Samsung, dat met smartphones en tablets in allerlei formaten en prijzen verschillende marktsegmenten bedient.

iPad van 13 inch, iPhone van 5,7 inch Zo zou de technologiereus uit Cupertino al een goedkopere iPhone gaan lanceren, en nu blijkt dat Apple mogelijk ook experimenteert met andere schermformaten: een iPad van om en bij de 13 inch en een iPhone van 5,7 inch. De huidige (grote) iPad heeft een schermdiagonaal van 9,7 inch, de iPhone 5 één van 4 inch. Dat meldt The Wall Street Journal.

iPhone 5S The Wall Street Journal meldt nog dat de iPhone 5S in augustus naar retailers verscheept zal worden. Deze smartphone zal er hetzelfde uitzien als de iPhone 5, maar krijgt naar verluidt wel een energiezuiniger IZGO-scherm, een vingerafdrukscanner en een betere camera, processor en batterij.

Als we de geruchten mogen geloven, lijkt Apple stilaan een nieuwe hardware-strategie te willen toepassen - in navolging van Samsung, dat met smartphones en tablets in allerlei formaten en prijzen verschillende marktsegmenten bedient. iPad van 13 inch, iPhone van 5,7 inch Zo zou de technologiereus uit Cupertino al een goedkopere iPhone gaan lanceren, en nu blijkt dat Apple mogelijk ook experimenteert met andere schermformaten: een iPad van om en bij de 13 inch en een iPhone van 5,7 inch. De huidige (grote) iPad heeft een schermdiagonaal van 9,7 inch, de iPhone 5 één van 4 inch. Dat meldt The Wall Street Journal. iPhone 5S The Wall Street Journal meldt nog dat de iPhone 5S in augustus naar retailers verscheept zal worden. Deze smartphone zal er hetzelfde uitzien als de iPhone 5, maar krijgt naar verluidt wel een energiezuiniger IZGO-scherm, een vingerafdrukscanner en een betere camera, processor en batterij.