Het was een ambitie van wijlen Steve Jobs: schoolboeken vervangen door iPads. Er zijn momenteel al 10 miljoen tablets van Apple in circulatie in klaslokalen over de hele wereld. En nu gaat de technologiereus heel studerend Los Angeles uitrusten met een iPad.

Alle 640.000 basis- en middelbare scholieren van de Amerikaanse grootstad moeten uiteindelijk een iPad krijgen. De eerste lading van 31.000 tablets zijn reeds besteld. Het bestuur betaalde daarvoor 30 miljoen dollar.

Ook in ons land worden er al iPads ingezet in het onderwijs, meer bepaald in het Sint-Pieterscollege en de Sint-Jozefshandelsschool in Blankenberge. En bij onze noorderburen openen in augustus elf 'iPad-scholen'.

Het was een ambitie van wijlen Steve Jobs: schoolboeken vervangen door iPads. Er zijn momenteel al 10 miljoen tablets van Apple in circulatie in klaslokalen over de hele wereld. En nu gaat de technologiereus heel studerend Los Angeles uitrusten met een iPad. Alle 640.000 basis- en middelbare scholieren van de Amerikaanse grootstad moeten uiteindelijk een iPad krijgen. De eerste lading van 31.000 tablets zijn reeds besteld. Het bestuur betaalde daarvoor 30 miljoen dollar. Ook in ons land worden er al iPads ingezet in het onderwijs, meer bepaald in het Sint-Pieterscollege en de Sint-Jozefshandelsschool in Blankenberge. En bij onze noorderburen openen in augustus elf 'iPad-scholen'.