Volgens Apple moeten ook klanten van andere providers er last van hebben gehad, maar opvallend genoeg waren het vooral Verizon-klanten die op social media van zich lieten horen. Met iOS 10.0.3 moeten de problemen tot het verleden behoren.

Binnenkort wordt er een volgende, veel grotere, update van Apple verwacht: iOS 10.1. Met die update krijgen iPhone 7 Plus-bezitters de mogelijkheid om het nieuwe 'dept-of-field-effect' in de foto-app te gebruiken. Bij dit effect wordt er door de twee camera's achterop het toestel het idee van scherpte-diepte gecreëerd, hierdoor is hij een stuk geschikter voor portretten.

(ANP/WK)

Volgens Apple moeten ook klanten van andere providers er last van hebben gehad, maar opvallend genoeg waren het vooral Verizon-klanten die op social media van zich lieten horen. Met iOS 10.0.3 moeten de problemen tot het verleden behoren.Binnenkort wordt er een volgende, veel grotere, update van Apple verwacht: iOS 10.1. Met die update krijgen iPhone 7 Plus-bezitters de mogelijkheid om het nieuwe 'dept-of-field-effect' in de foto-app te gebruiken. Bij dit effect wordt er door de twee camera's achterop het toestel het idee van scherpte-diepte gecreëerd, hierdoor is hij een stuk geschikter voor portretten.(ANP/WK)