Sinds eind september 2013 (en eind oktober 2013 bij ons) is de iPhone 5S het topmodel van Apple op de smartphonemarkt, en de plastic iPhone 5C het goedkopere alternatief. Ook de iPhone 4S is nog beschikbaar - bijvoorbeeld voor consumenten die een toestel los willen kopen of met een prepaid-kaart willen werken -, maar de iPhone 4 niet meer.

Daar zou binnenkort verandering in kunnen komen: volgens de India Times gaat Apple de iPhone 4 weer in productie nemen. In opkomende markten als India, Brazilië en Indonesië blijken de iPhone 5C (die eigenlijk net bestemd was voor deze markten) en 4S nog te duur te zijn in vergelijking met Samsungs smartphone-aanbod. Om in deze landen sterker te staan, zou Apple dus willen teruggrijpen naar de iPhone 4, de versie uit 2010.

De iPhone 4 wordt als vanouds geproduceerd door de Chinese toeleverancier Foxconn, aldus nog de India Times.

Sinds eind september 2013 (en eind oktober 2013 bij ons) is de iPhone 5S het topmodel van Apple op de smartphonemarkt, en de plastic iPhone 5C het goedkopere alternatief. Ook de iPhone 4S is nog beschikbaar - bijvoorbeeld voor consumenten die een toestel los willen kopen of met een prepaid-kaart willen werken -, maar de iPhone 4 niet meer. Daar zou binnenkort verandering in kunnen komen: volgens de India Times gaat Apple de iPhone 4 weer in productie nemen. In opkomende markten als India, Brazilië en Indonesië blijken de iPhone 5C (die eigenlijk net bestemd was voor deze markten) en 4S nog te duur te zijn in vergelijking met Samsungs smartphone-aanbod. Om in deze landen sterker te staan, zou Apple dus willen teruggrijpen naar de iPhone 4, de versie uit 2010. De iPhone 4 wordt als vanouds geproduceerd door de Chinese toeleverancier Foxconn, aldus nog de India Times.