Solomon gaat bij Apple leiding geven aan het team dat zich richt op verkoop aan grote tot zeer grote bedrijven. Hij zou zich ook gaan buigen over de verkoop van de nieuwe Apple Watch, die in de loop van dit jaar op de markt komt.

John Solomon stapt over van HP naar Apple., .
John Solomon stapt over van HP naar Apple. © .

Ervaring bij HP

Bij HP heeft Solomon jaren gewerkt bij de 'printing and personal systems' groep, recent was dat als senior vicepresident. De betrokken partijen willen niet veel kwijt over de wisseling van werkgever. HP heeft alleen toegegeven dat Solomon niet meer bij het bedrijf werkzaam is. Solomon zelf en zijn nieuwe werkgever hullen zich in stilzwijgen.

Bron: Automatiseringsgids

Solomon gaat bij Apple leiding geven aan het team dat zich richt op verkoop aan grote tot zeer grote bedrijven. Hij zou zich ook gaan buigen over de verkoop van de nieuwe Apple Watch, die in de loop van dit jaar op de markt komt.Ervaring bij HPBij HP heeft Solomon jaren gewerkt bij de 'printing and personal systems' groep, recent was dat als senior vicepresident. De betrokken partijen willen niet veel kwijt over de wisseling van werkgever. HP heeft alleen toegegeven dat Solomon niet meer bij het bedrijf werkzaam is. Solomon zelf en zijn nieuwe werkgever hullen zich in stilzwijgen. Bron: Automatiseringsgids