De Financial Times zegt te weten welke operatoren in de grootste Europese landen aan de bak komen met de iPhone. Die moeten daarvoor wel een stevige duit in het zakje doen.

T-Mobile in Duitsland, O2 in Engeland en Orange in Frankrijk zijn de 'gelukkigen', zo staat te lezen in de Financial Times. Apple introduceert de iPhone nog dit jaar in die 3 grote Europese landen. De overige landen zullen pas volgend jaar aan de beurt komen. De 3 operatoren zouden maar liefst 10 procent van hun telefonie- en datadiensten over de iPhone afstaan aan Apple. De operatoren willen volgens analisten die zware prijs betalen voor het hippe imago dat de iPhone met zich meebrengt.

De Financial Times zegt trouwens uit goede bron te weten dat de iPhone in 3G-uitvoering op de Europese markt zal komen.

De Financial Times zegt te weten welke operatoren in de grootste Europese landen aan de bak komen met de iPhone. Die moeten daarvoor wel een stevige duit in het zakje doen. T-Mobile in Duitsland, O2 in Engeland en Orange in Frankrijk zijn de 'gelukkigen', zo staat te lezen in de Financial Times. Apple introduceert de iPhone nog dit jaar in die 3 grote Europese landen. De overige landen zullen pas volgend jaar aan de beurt komen. De 3 operatoren zouden maar liefst 10 procent van hun telefonie- en datadiensten over de iPhone afstaan aan Apple. De operatoren willen volgens analisten die zware prijs betalen voor het hippe imago dat de iPhone met zich meebrengt. De Financial Times zegt trouwens uit goede bron te weten dat de iPhone in 3G-uitvoering op de Europese markt zal komen.