De modellen uit Serie 4 gaan volgens Consomac draaien op besturingssysteem watchOS 5. Vermoedelijk komen er drie verschillende modellen en is elk model straks in twee maten verkrijgbaar. Analisten hadden eerder al voorspeld dat de nieuwe Apple Watch grotere displays krijgt dan zijn voorgangers.

De database van de Euraziatische Economische Unie verklapte eerder al de iPhone 7, AirPods, de tweede serie van de Apple Watch en de nieuwste MacBook Pro.

Het is nog niet bekend wanneer de Apple Watches precies worden gepresenteerd. Vorig jaar gebeurde dat op 12 september.

De modellen uit Serie 4 gaan volgens Consomac draaien op besturingssysteem watchOS 5. Vermoedelijk komen er drie verschillende modellen en is elk model straks in twee maten verkrijgbaar. Analisten hadden eerder al voorspeld dat de nieuwe Apple Watch grotere displays krijgt dan zijn voorgangers.De database van de Euraziatische Economische Unie verklapte eerder al de iPhone 7, AirPods, de tweede serie van de Apple Watch en de nieuwste MacBook Pro.Het is nog niet bekend wanneer de Apple Watches precies worden gepresenteerd. Vorig jaar gebeurde dat op 12 september.