De Voysis-software specialiseert zich in shopping-apps die klanten van dienst willen zijn met spraakbesturing, zo meldt Bloomberg. Denk daarbij aan het verfijnen van resultaten wanneer een gebruiker zegt dat hij een zeker product zoekt binnen een bepaald budget.

De intelligente spraakoplossingen van de Ierse start-up helpen bedrijven met taalinteracties tussen aanbieders van merken en gebruikers. Apple wil met de overname Siri versterken tegenover concurrenten als Amazon Alexa en Google Assistent.

In samenwerking met Dutch IT-Channel.

De Voysis-software specialiseert zich in shopping-apps die klanten van dienst willen zijn met spraakbesturing, zo meldt Bloomberg. Denk daarbij aan het verfijnen van resultaten wanneer een gebruiker zegt dat hij een zeker product zoekt binnen een bepaald budget.De intelligente spraakoplossingen van de Ierse start-up helpen bedrijven met taalinteracties tussen aanbieders van merken en gebruikers. Apple wil met de overname Siri versterken tegenover concurrenten als Amazon Alexa en Google Assistent.In samenwerking met Dutch IT-Channel.