Dat staat op de blog van de makers. De app is op Android al niet meer te downloaden en zal op 1 juni worden afgesloten, abonnees van de app krijgen hun resterende geld terug. Ook de weerberichten op de website worden vanaf juni stilgelegd. Dark Sky verzamelt weerberichten en historische weergegevens, en maakt die via API's beschikbaar aan andere ontwikkelaars, ook die service wordt dichtgetimmerd.

De app was een van de eersten om zeer lokale weerberichten naar gebruikers te sturen op basis van hun locatie, tot op het niveau van stadsbuurten. Het vond daar veel van zijn populariteit mee.

Dat staat op de blog van de makers. De app is op Android al niet meer te downloaden en zal op 1 juni worden afgesloten, abonnees van de app krijgen hun resterende geld terug. Ook de weerberichten op de website worden vanaf juni stilgelegd. Dark Sky verzamelt weerberichten en historische weergegevens, en maakt die via API's beschikbaar aan andere ontwikkelaars, ook die service wordt dichtgetimmerd. De app was een van de eersten om zeer lokale weerberichten naar gebruikers te sturen op basis van hun locatie, tot op het niveau van stadsbuurten. Het vond daar veel van zijn populariteit mee.