Amerikaanse technologiegroep Apple krijgt meer aandacht van de algemene Amerikaanse media dan de andere ondernemingen uit de sector.

Dat blijkt uit onderzoek van het Pew Research Center. Apple (iPod, iPad, iPhone, Macintosh-computers, ...) is goed voor 15 procent van de artikels, zo blijkt. Google komt op de tweede plaats (11 procent), gevolgd door Twitter (7 procent), Facebook (5 procent) en Microsoft (3 procent).

De grote aandacht van de media voor Apple kan natuurlijk positief of negatief uitvallen. Maar volgens het Pew Research Center geeft meer dan 40 procent van de artikels over Apple aan dat de producten van het bedrijf innoverend en van goede kwaliteit zijn.

Bron: Belga

Amerikaanse technologiegroep Apple krijgt meer aandacht van de algemene Amerikaanse media dan de andere ondernemingen uit de sector. Dat blijkt uit onderzoek van het Pew Research Center. Apple (iPod, iPad, iPhone, Macintosh-computers, ...) is goed voor 15 procent van de artikels, zo blijkt. Google komt op de tweede plaats (11 procent), gevolgd door Twitter (7 procent), Facebook (5 procent) en Microsoft (3 procent). De grote aandacht van de media voor Apple kan natuurlijk positief of negatief uitvallen. Maar volgens het Pew Research Center geeft meer dan 40 procent van de artikels over Apple aan dat de producten van het bedrijf innoverend en van goede kwaliteit zijn. Bron: Belga