Apple voert naar verluidt al een hele tijd gesprekken met het Chinese Foxconn over de productie van een iTV. Die moet een ultra-HD-scherm meekrijgen met een resolutie van 3.840 bij 2160 pixels.

LG wordt vermeld als leverancier. Maar de grootschalige levering van een dergelijk ultra-HD-scherm zou momenteel nog niet mogelijk zijn voor Apple, en daarom laat het toestel nog tot het laatste kwartaal van dit jaar (of het eerste van volgend jaar) op zich wachten.

Samsung zal Apple voor zijn met een ultra-HD-tv: de S9 UHD ligt vanaf mei in de Belgische winkels voor een adviesprijs van 40.000 euro.

Apple voert naar verluidt al een hele tijd gesprekken met het Chinese Foxconn over de productie van een iTV. Die moet een ultra-HD-scherm meekrijgen met een resolutie van 3.840 bij 2160 pixels. LG wordt vermeld als leverancier. Maar de grootschalige levering van een dergelijk ultra-HD-scherm zou momenteel nog niet mogelijk zijn voor Apple, en daarom laat het toestel nog tot het laatste kwartaal van dit jaar (of het eerste van volgend jaar) op zich wachten. Samsung zal Apple voor zijn met een ultra-HD-tv: de S9 UHD ligt vanaf mei in de Belgische winkels voor een adviesprijs van 40.000 euro.