Dat meldt het doorgaans goed ingelichte Digitimes. Op basis van anonieme bronnen meldt Digitimes dat Apple in eerste instantie 2,5 tot 3 miljoen 'budget-iPhones' op de markt wil gooien.

Foto

Het gerucht over een goedkopere versie van de iPhone gaat al een tijdje. Recent is een foto van het toestel opgedoken, al is natuurlijk niet zeker dat die echt is. De budget-iPhone zou een plastic behuizing en afgeronde kanten zoals het design van oudere iPhone-modellen krijgen en beschikken over een A6-processor.

De kostprijs wordt op zo'n 300 dollar (230 euro) geraamd.

Dat meldt het doorgaans goed ingelichte Digitimes. Op basis van anonieme bronnen meldt Digitimes dat Apple in eerste instantie 2,5 tot 3 miljoen 'budget-iPhones' op de markt wil gooien. Foto Het gerucht over een goedkopere versie van de iPhone gaat al een tijdje. Recent is een foto van het toestel opgedoken, al is natuurlijk niet zeker dat die echt is. De budget-iPhone zou een plastic behuizing en afgeronde kanten zoals het design van oudere iPhone-modellen krijgen en beschikken over een A6-processor. De kostprijs wordt op zo'n 300 dollar (230 euro) geraamd.