Het display boven het toetsenbord vervangt de functietoetsen en het lijkt erop dat het, omdat het een OLED-schermpje is, aangepast kan worden aan datgene waar de gebruiker mee bezig is. Opvallend: de fysieke escape-knop ontbreekt. Aan de rechterkant van het schermpje zit een vingerafdrukscanner. Denk bijvoorbeeld aan het betalen van een rekening via Apples betaalsysteem Apple Pay. Tegelijkertijd is ook duidelijk dat een fysieke Escape-toets ontbreekt, schrijft MacRumors.

Verdere details zijn niet op de afbeelding te zien, maar volgens eerdere geruchten is hij dunner en lichter en krijgt hij vier usb-c-poorten. In tegenstelling tot de nieuwste iPhones beschikt de nieuwste MacBook Pro wél over een hoofdtelefoonaansluiting.

er gaan geruchten dat de MacBook Pro wordt uitgerust met de nieuwe USB-C-aansluiting en voorzien wordt van een nieuwe generatie processoren.

(ANP/WK)

Het display boven het toetsenbord vervangt de functietoetsen en het lijkt erop dat het, omdat het een OLED-schermpje is, aangepast kan worden aan datgene waar de gebruiker mee bezig is. Opvallend: de fysieke escape-knop ontbreekt. Aan de rechterkant van het schermpje zit een vingerafdrukscanner. Denk bijvoorbeeld aan het betalen van een rekening via Apples betaalsysteem Apple Pay. Tegelijkertijd is ook duidelijk dat een fysieke Escape-toets ontbreekt, schrijft MacRumors. Verdere details zijn niet op de afbeelding te zien, maar volgens eerdere geruchten is hij dunner en lichter en krijgt hij vier usb-c-poorten. In tegenstelling tot de nieuwste iPhones beschikt de nieuwste MacBook Pro wél over een hoofdtelefoonaansluiting. er gaan geruchten dat de MacBook Pro wordt uitgerust met de nieuwe USB-C-aansluiting en voorzien wordt van een nieuwe generatie processoren.(ANP/WK)