Die herstellers kunnen ook officiële cursussen krijgen. Dat begint in de Verenigde Staten en moet later worden uitgebreid naar andere landen.

Mensen met een iPhone hoeven dan niet meer naar een zogeheten Apple Authorized Service Provider te gaan, oftewel een erkende serviceprovider. Die reparateurs hebben het erg druk met gebarsten schermen en andere problemen. De maatregel moet die druk verlichten. Volgens analisten kan het er ook voor zorgen dat iPhones een tweede leven krijgen, dat ouders een gerepareerd toestel bijvoorbeeld aan hun kinderen geven.

Die herstellers kunnen ook officiële cursussen krijgen. Dat begint in de Verenigde Staten en moet later worden uitgebreid naar andere landen.Mensen met een iPhone hoeven dan niet meer naar een zogeheten Apple Authorized Service Provider te gaan, oftewel een erkende serviceprovider. Die reparateurs hebben het erg druk met gebarsten schermen en andere problemen. De maatregel moet die druk verlichten. Volgens analisten kan het er ook voor zorgen dat iPhones een tweede leven krijgen, dat ouders een gerepareerd toestel bijvoorbeeld aan hun kinderen geven.