De bedoeling is om iPads en iPhones beter te laten functioneren op zakelijke netwerken van Cisco. Daarbij gaat die laatste services voor cloud- mobile en samenwerkingscools zoals Cisco Spark, Telepresence en WebEx verbeteren zodat deze beter samenwerken met mobiele toestellen van Apple.

Apple hoopt met de zet aantrekkelijker te worden op de zakelijke markt nu de tabletverkoop op de consumentenmarkt zijn hoogtepunt bereikt. Vorig jaar sloot het al een overeenkomst met IBM waarbij big blue aan zakelijke klanten mobiele toestellen van Apple zou aanbieden met zakelijke apps vooraf geïnstalleerd.

De bedoeling is om iPads en iPhones beter te laten functioneren op zakelijke netwerken van Cisco. Daarbij gaat die laatste services voor cloud- mobile en samenwerkingscools zoals Cisco Spark, Telepresence en WebEx verbeteren zodat deze beter samenwerken met mobiele toestellen van Apple.Apple hoopt met de zet aantrekkelijker te worden op de zakelijke markt nu de tabletverkoop op de consumentenmarkt zijn hoogtepunt bereikt. Vorig jaar sloot het al een overeenkomst met IBM waarbij big blue aan zakelijke klanten mobiele toestellen van Apple zou aanbieden met zakelijke apps vooraf geïnstalleerd.