Na de laatste update konden gebruikers de links van bepaalde applicaties niet openen. Wanneer de gebruiker de links toch probeerde te openen crashte de applicatie. Dit gebeurde niet alleen in Safari, Mail en Messages, maar ook bij apps van derden. Deze bug kwam veelal voor bij nieuwe iPhones en iPads.

Oudere apparaten hadden al problemen met het activeren van hun apparaat na de update naar iOS 9.3. Door een bug kwamen ze niet door het inlogscherm, waardoor hun apparaat onbruikbaar was. Dit werd eerder al door Apple opgelost.

De update van iOS 9.3 is een van de rommeligste sinds de lancering van het besturingssysteem, maar alles moet inmiddels opgelost zijn. iOS 9.3.1 is nu gewoon te downloaden op de iPhone, iPad en iPod touch.

Na de laatste update konden gebruikers de links van bepaalde applicaties niet openen. Wanneer de gebruiker de links toch probeerde te openen crashte de applicatie. Dit gebeurde niet alleen in Safari, Mail en Messages, maar ook bij apps van derden. Deze bug kwam veelal voor bij nieuwe iPhones en iPads.Oudere apparaten hadden al problemen met het activeren van hun apparaat na de update naar iOS 9.3. Door een bug kwamen ze niet door het inlogscherm, waardoor hun apparaat onbruikbaar was. Dit werd eerder al door Apple opgelost.De update van iOS 9.3 is een van de rommeligste sinds de lancering van het besturingssysteem, maar alles moet inmiddels opgelost zijn. iOS 9.3.1 is nu gewoon te downloaden op de iPhone, iPad en iPod touch.