Oudere iPads hadden het met name moeilijk met de update. De meeste klachten kwamen van mensen met een iPad 2. Wegens de vele klachten werd de update gisteren gepauzeerd tot er een oplossing gevonden werd en die kwam er vandaag.

Gebruikers werd na de update om hun Apple ID en wachtwoord gevraagd. Wanneer mensen die niet meteen wisten bleef het apparaat in inactieve modus. De problemen deden zich voor bij de iPhone 5S en ouder en de iPad Air en ouder. Met de nieuwe versie van iOS 9.3 zouden deze problemen zich niet meer voor moeten doen.

Oudere iPads hadden het met name moeilijk met de update. De meeste klachten kwamen van mensen met een iPad 2. Wegens de vele klachten werd de update gisteren gepauzeerd tot er een oplossing gevonden werd en die kwam er vandaag.Gebruikers werd na de update om hun Apple ID en wachtwoord gevraagd. Wanneer mensen die niet meteen wisten bleef het apparaat in inactieve modus. De problemen deden zich voor bij de iPhone 5S en ouder en de iPad Air en ouder. Met de nieuwe versie van iOS 9.3 zouden deze problemen zich niet meer voor moeten doen.