Apple zegt dat de Smart Battery Case speciaal is ontworpen voor de iPhone 6s en de iPhone 6. De hoes moet de smartphone beschermen en bovendien de spreektijd verlengen tot 25 uur. Op een LTE-netwerk moet het mogelijk zijn tot 18 uur van internet gebruik te maken. Apple rekent voor het hoesje een bedrag van 99 dollar.

De accu in de hoes maakt gebruik van de Lightning-aansluiting op de smartphone. De eerste reviews zijn echter niet positief. De vormgeving is teleurstellend en de prijs is voor wat de accu biedt, erg hoog.

Bron: Automatiseringgids

Apple zegt dat de Smart Battery Case speciaal is ontworpen voor de iPhone 6s en de iPhone 6. De hoes moet de smartphone beschermen en bovendien de spreektijd verlengen tot 25 uur. Op een LTE-netwerk moet het mogelijk zijn tot 18 uur van internet gebruik te maken. Apple rekent voor het hoesje een bedrag van 99 dollar.De accu in de hoes maakt gebruik van de Lightning-aansluiting op de smartphone. De eerste reviews zijn echter niet positief. De vormgeving is teleurstellend en de prijs is voor wat de accu biedt, erg hoog. Bron: Automatiseringgids