Apples deelname aan MWC zou opvallend zijn, want het bedrijf uit Cupertino deed de beurs waar veel merken nieuwe mobiele telefoons presenteren nog nooit aan.

Apple heeft volgens de site Macrumors een stand geboekt in de afdeling App Planet. Macrumors speculeert daarom dat de stand te maken heeft met het promoten van de App Stores van Apple of met het televisieprogramma Planet of the Apps dat het bedrijf maakt.

Tot begin deze eeuw was Apple een trouwe exposant op een aantal grote beurzen. In 2009 was de deelname aan Macworld de laatste keer dat dat gebeurde. Daarna richtte Apple zich enkel op eigen events voor de presentatie van nieuwe producten.

(ANP/WK)

Apples deelname aan MWC zou opvallend zijn, want het bedrijf uit Cupertino deed de beurs waar veel merken nieuwe mobiele telefoons presenteren nog nooit aan.Apple heeft volgens de site Macrumors een stand geboekt in de afdeling App Planet. Macrumors speculeert daarom dat de stand te maken heeft met het promoten van de App Stores van Apple of met het televisieprogramma Planet of the Apps dat het bedrijf maakt.Tot begin deze eeuw was Apple een trouwe exposant op een aantal grote beurzen. In 2009 was de deelname aan Macworld de laatste keer dat dat gebeurde. Daarna richtte Apple zich enkel op eigen events voor de presentatie van nieuwe producten.(ANP/WK)