Of Apple het evenement verplaatst heeft of dat deze datum altijd al in de planning stond is niet duidelijk, maar verwacht wordt dat op de nieuwe datum de iPhone 5SE en de iPad Air 3 gepresenteerd zullen worden.

De dag na de aankondiging op 21 maart volgt de eerste hoorzitting in de rechtszaak van Apple en de FBI over het hacken van een iPhone.

De iPhone 5SE die verwacht wordt heeft veel gelijkenissen met de iPhone 6, alleen is een stuk kleiner. Hij is met zijn 4 inch net zo groot als de iPhone 5, maar komt qua design overeen met de 6. De 5SE krijgt vermoedelijk TouchID en de A9-chip die ook de iPhone 6 heeft.

De iPad Air 3 zou gelijkenissen tonen met de iPad Pro, maar dan in een kleinere uitvoering. Hij zou iets dikker zijn dan de Air 2, maar hij krijgt wel betere speakers mee, een LED-flitser en de Smart Connector zit er ook in.

Of Apple het evenement verplaatst heeft of dat deze datum altijd al in de planning stond is niet duidelijk, maar verwacht wordt dat op de nieuwe datum de iPhone 5SE en de iPad Air 3 gepresenteerd zullen worden.De dag na de aankondiging op 21 maart volgt de eerste hoorzitting in de rechtszaak van Apple en de FBI over het hacken van een iPhone.De iPhone 5SE die verwacht wordt heeft veel gelijkenissen met de iPhone 6, alleen is een stuk kleiner. Hij is met zijn 4 inch net zo groot als de iPhone 5, maar komt qua design overeen met de 6. De 5SE krijgt vermoedelijk TouchID en de A9-chip die ook de iPhone 6 heeft.De iPad Air 3 zou gelijkenissen tonen met de iPad Pro, maar dan in een kleinere uitvoering. Hij zou iets dikker zijn dan de Air 2, maar hij krijgt wel betere speakers mee, een LED-flitser en de Smart Connector zit er ook in.