Foxconn is een belangrijke toeleverancier van grote technologiefirma's als Apple en Sony. Een beslissing om het bod "te aanvaarden of te verwerpen'' zal waarschijnlijk voor het einde van de maand genomen worden. Foxconn en Sharp wilden niet op de berichtgeving reageren.

Het aandeel Sharp maakte op de beurs in Tokio een koerssprong tot 25 procent, en zakte daarna weer flink terug. In 2012 wilde Foxconn overigens ook een belang van bijna 10 procent nemen in Sharp, maar gesprekken daarover mislukten.

Over het huidige bod van Foxconn wordt al sinds eind vorig jaar gespeculeerd. Al ging het toen nog over een bod van 2,49 miljard dollar.

Bron: Automatiseringgids.

Foxconn is een belangrijke toeleverancier van grote technologiefirma's als Apple en Sony. Een beslissing om het bod "te aanvaarden of te verwerpen'' zal waarschijnlijk voor het einde van de maand genomen worden. Foxconn en Sharp wilden niet op de berichtgeving reageren.Het aandeel Sharp maakte op de beurs in Tokio een koerssprong tot 25 procent, en zakte daarna weer flink terug. In 2012 wilde Foxconn overigens ook een belang van bijna 10 procent nemen in Sharp, maar gesprekken daarover mislukten.Over het huidige bod van Foxconn wordt al sinds eind vorig jaar gespeculeerd. Al ging het toen nog over een bod van 2,49 miljard dollar.Bron: Automatiseringgids.