Op 24 uur tijd zijn al meer dan 4 miljoen iPhones 6 en iPhones 6 Plus verkocht, zo laat Apple weten. Nog nooit werden zoveel toestellen besteld en gekocht nog voor ze in de winkel liggen.

Het aantal bestellingen ligt dan ook hoger dan het aantal toestellen dat voorzien was. Gevolg is dat niet iedereen zijn of haar nieuwe speeltje zal krijgen op vrijdag, wanneer de iPhone 6 in de winkels ligt in de VS, Australië, Canada, Frankrijk, Duitsland, Hong Kong, Japan, Puerto Rico, Singapore en Groot-Brittannië. Sommige mensen zullen daar moeten wachten tot oktober. In België is het wachten tot 26 september.

De iPhone 6 heeft een schermdiagonaal van 4,7 inch, de Plus van 5,5 inch. Prijzen vanaf 699 euro (iPhone 6) en 799 euro (iPhone 6 Plus). (SD)

Op 24 uur tijd zijn al meer dan 4 miljoen iPhones 6 en iPhones 6 Plus verkocht, zo laat Apple weten. Nog nooit werden zoveel toestellen besteld en gekocht nog voor ze in de winkel liggen. Het aantal bestellingen ligt dan ook hoger dan het aantal toestellen dat voorzien was. Gevolg is dat niet iedereen zijn of haar nieuwe speeltje zal krijgen op vrijdag, wanneer de iPhone 6 in de winkels ligt in de VS, Australië, Canada, Frankrijk, Duitsland, Hong Kong, Japan, Puerto Rico, Singapore en Groot-Brittannië. Sommige mensen zullen daar moeten wachten tot oktober. In België is het wachten tot 26 september. De iPhone 6 heeft een schermdiagonaal van 4,7 inch, de Plus van 5,5 inch. Prijzen vanaf 699 euro (iPhone 6) en 799 euro (iPhone 6 Plus). (SD)