De domeinnamen apple.car, apple.cars en apple.auto zijn sinds december in het bezit van de techgigant. Dat maakte provider Who.is bekend.

Nieuwswebsite MacRumors bracht het nieuws vrijdag al naar buiten, maar volgens hen is het ook mogelijk dat de domeinnamen deel uitmaken van CarPlay. Met dit systeem kunnen automobilisten via spraakbesturing, die met een knop op het stuur of dashboard kan worden bediend, bijvoorbeeld bellen, muziek afspelen of navigeren met hun iPhone. Auto's van Ferrari, Mercedes-Benz en Volvo zijn met het systeem uitgerust.

Zelfrijdend

Sinds vorig jaar duiken in de media berichten op dat Apple bezig is met het ontwikkelen van een zelfrijdende elektrische auto. Het technologieconcern zou hier een speciaal team voor hebben samengesteld. Apple zou de auto in 2020 willen lanceren.

Bron: Automatiseringgids

De domeinnamen apple.car, apple.cars en apple.auto zijn sinds december in het bezit van de techgigant. Dat maakte provider Who.is bekend.Nieuwswebsite MacRumors bracht het nieuws vrijdag al naar buiten, maar volgens hen is het ook mogelijk dat de domeinnamen deel uitmaken van CarPlay. Met dit systeem kunnen automobilisten via spraakbesturing, die met een knop op het stuur of dashboard kan worden bediend, bijvoorbeeld bellen, muziek afspelen of navigeren met hun iPhone. Auto's van Ferrari, Mercedes-Benz en Volvo zijn met het systeem uitgerust.ZelfrijdendSinds vorig jaar duiken in de media berichten op dat Apple bezig is met het ontwikkelen van een zelfrijdende elektrische auto. Het technologieconcern zou hier een speciaal team voor hebben samengesteld. Apple zou de auto in 2020 willen lanceren.Bron: Automatiseringgids