Want Microsoft organiseert dan een afterparty op wandelafstand. Daar bieden ze gratis eten en drank aan voor wie wil komen - ook voor ontwikkelaars die niet aan WWDC deelnemen.

Het lijkt alsof Microsoft zo in de achtertuin van Apple probeert te plassen, maar dat is niet waar. Het bedrijf wil ontwikkelaars juist bekend maken met Microsoft-apps voor het mobiele besturingssysteem van Apple. Op het event wil het bedrijf tonen hoe het 'zichzelf opnieuw uitvindt op iOS'.

Daarvoor wil het Xamarin tonen, een set ontwikkelaarsgereedschappen voor het maken van apps. Die technologie maakt het mogelijk om apps te ontwikkelen voor meerdere platformen.

Want Microsoft organiseert dan een afterparty op wandelafstand. Daar bieden ze gratis eten en drank aan voor wie wil komen - ook voor ontwikkelaars die niet aan WWDC deelnemen. Het lijkt alsof Microsoft zo in de achtertuin van Apple probeert te plassen, maar dat is niet waar. Het bedrijf wil ontwikkelaars juist bekend maken met Microsoft-apps voor het mobiele besturingssysteem van Apple. Op het event wil het bedrijf tonen hoe het 'zichzelf opnieuw uitvindt op iOS'.Daarvoor wil het Xamarin tonen, een set ontwikkelaarsgereedschappen voor het maken van apps. Die technologie maakt het mogelijk om apps te ontwikkelen voor meerdere platformen.