Er wordt al lange tijd gespeculeerd over de komst van de iTV, Apple's eigen tv-toestel. Tegen de verwachtingen in zou de iTV niet in 2014, maar wel in 2015 of 2016 verschijnen. Dat zegt analist Ming-Chi Kuo. Eerder kwam zijn voorspelling in verband met de vingerafdrukscanner in de iPhone 5S al uit.

Eerst een iWatch De komst van de tv zou uitgesteld worden vanwege een gebrek aan content en de verschillen tussen de ecosystemen van internationale kabelmaatschappijen, maar ook vanwege de focus die Apple de komende tijd legt op draagbare toestellen, zoals de iWatch. Eerder berichtte ook analist Paul Gagnon over het uitstel van de iTV.

'Update van Apple TV in 2014' Intussen werkt Apple wel aan een update van de settopbox Apple TV, die in 2014 zou moeten verschijnen en over een A7-chip (een chip waar ook de jongste iPhone 5S en iPads mee uitgerust zijn) zou beschikken.

Er wordt al lange tijd gespeculeerd over de komst van de iTV, Apple's eigen tv-toestel. Tegen de verwachtingen in zou de iTV niet in 2014, maar wel in 2015 of 2016 verschijnen. Dat zegt analist Ming-Chi Kuo. Eerder kwam zijn voorspelling in verband met de vingerafdrukscanner in de iPhone 5S al uit. Eerst een iWatch De komst van de tv zou uitgesteld worden vanwege een gebrek aan content en de verschillen tussen de ecosystemen van internationale kabelmaatschappijen, maar ook vanwege de focus die Apple de komende tijd legt op draagbare toestellen, zoals de iWatch. Eerder berichtte ook analist Paul Gagnon over het uitstel van de iTV. 'Update van Apple TV in 2014' Intussen werkt Apple wel aan een update van de settopbox Apple TV, die in 2014 zou moeten verschijnen en over een A7-chip (een chip waar ook de jongste iPhone 5S en iPads mee uitgerust zijn) zou beschikken.