In september zal Apple naar jaarlijkse gewoonte een nieuwe iPhone voorstellen. Na de 6s van vorig jaar is het nu tijd voor de iPhone 7. Nu de lancering steeds dichterbij komt komt de geruchtenmolen ook op gang.

Een van de hardnekkige geruchten is dat er geen 16GB-versie van de iPhone 7 komt. De kleinste variant is volgens veel mensen al lang niet groot genoeg meer - omdat iPhones zoals veel Android-toestellen niet uit te breiden zijn met een SD-kaartje -, en Apple lijkt daar nu naar te luisteren.

Volgens The Wall Street Journal zal de 7 ook beter tegen water kunnen en een betere camera meekrijgen. Hiermee volgt het bedrijf de Samsung Galaxy S7 - de beste smartphone van het moment. Die telefoon kan nu al een duik in het zwembad overleven, heeft standaard minimaal 32GB opslag en beschikt over een camera die een pak beter is.

Geen aanluisting voor hoofdtelefoon

Een ander gerucht dat al langer de ronde doet is dat de nieuwste iPhone geen aparte aansluiting voor de hoofdtelefoon meer mee zal krijgen. Je zal de hoofdtelefoon dan aan moeten sluiten met Bluetooth of de Lightning-poort.

Volgens WSJ zal het toestel ook betere lenzen en een betere sensor meekrijgen, zodat de camera er op vooruit gaat.

In september zal Apple naar jaarlijkse gewoonte een nieuwe iPhone voorstellen. Na de 6s van vorig jaar is het nu tijd voor de iPhone 7. Nu de lancering steeds dichterbij komt komt de geruchtenmolen ook op gang.Een van de hardnekkige geruchten is dat er geen 16GB-versie van de iPhone 7 komt. De kleinste variant is volgens veel mensen al lang niet groot genoeg meer - omdat iPhones zoals veel Android-toestellen niet uit te breiden zijn met een SD-kaartje -, en Apple lijkt daar nu naar te luisteren.Volgens The Wall Street Journal zal de 7 ook beter tegen water kunnen en een betere camera meekrijgen. Hiermee volgt het bedrijf de Samsung Galaxy S7 - de beste smartphone van het moment. Die telefoon kan nu al een duik in het zwembad overleven, heeft standaard minimaal 32GB opslag en beschikt over een camera die een pak beter is. Geen aanluisting voor hoofdtelefoonEen ander gerucht dat al langer de ronde doet is dat de nieuwste iPhone geen aparte aansluiting voor de hoofdtelefoon meer mee zal krijgen. Je zal de hoofdtelefoon dan aan moeten sluiten met Bluetooth of de Lightning-poort. Volgens WSJ zal het toestel ook betere lenzen en een betere sensor meekrijgen, zodat de camera er op vooruit gaat.