De tech-reus zou zo'n 25 kanalen gaan aanbieden, waaronder ABC, CBS, Fox en ESPN. NBC, met wiens moederbedrijf (Comcast) Apple eerder - tevergeefs - een streamingtelevisiedienst wilde opzetten, zou daar niet bij horen, schrijft The Wall Street Journal.

Vorige week kondigde Apple tijdens zijn recenteApple Watch-evenement ook al een deal met HBO aan: de te verschijnen Netflix-achtige streamingdienst van de Game of Thrones- en The Sopranos-aanbieder wordt drie maanden lang exclusief toegankelijk via Apple-toestellen. Apple prijsde op datzelfde evenement ook zijn Apple TV af naar 69 dollar (79 euro).

Het moet wel gezegd dat er al heel veel geruchten geweest zijn omtrent een eigen tv-dienst dan wel een eigen settopbox of televisietoestel van Apple. Mogelijk is dit dus ook niet meer dan een nieuwe aflevering in die geruchtenreeks.

De tech-reus zou zo'n 25 kanalen gaan aanbieden, waaronder ABC, CBS, Fox en ESPN. NBC, met wiens moederbedrijf (Comcast) Apple eerder - tevergeefs - een streamingtelevisiedienst wilde opzetten, zou daar niet bij horen, schrijft The Wall Street Journal. Vorige week kondigde Apple tijdens zijn recenteApple Watch-evenement ook al een deal met HBO aan: de te verschijnen Netflix-achtige streamingdienst van de Game of Thrones- en The Sopranos-aanbieder wordt drie maanden lang exclusief toegankelijk via Apple-toestellen. Apple prijsde op datzelfde evenement ook zijn Apple TV af naar 69 dollar (79 euro). Het moet wel gezegd dat er al heel veel geruchten geweest zijn omtrent een eigen tv-dienst dan wel een eigen settopbox of televisietoestel van Apple. Mogelijk is dit dus ook niet meer dan een nieuwe aflevering in die geruchtenreeks.