Apple meldt dat "de vraag veel groter is dan we voorspeld hadden". Daarom stelt het de lancering van z'n tablet pc iPad buiten de VS uit tot eind mei.

Apple gaat ervan uit dat het de komende weken niet aan de vraag zal kunnen voldoen, aangezien het in de eerste week al 500.000 iPads heeft verkocht en het denkt dat dat cijfer nog zal stijgen wanneer mensen het toestel zien en kunnen testen. Daarom stelt het de lancering van het toestel buiten de VS uit tot eind mei.

Het gaat in de eerste plaats over de lancering in Australië, Canada, Frankrijk, Duitsland, Italië, Japan, Spanje, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Het is nog niet duidelijk wanneer de iPad er in België zit aan te komen. De internationale prijzen voor het toestel worden op 10 mei bekendgemaakt. Dan kunnen ook de eerste bestellingen worden gedaan.

Onderzoeksbureau iSuppli [voorspelde eerder] dat Apple dit jaar zo'n 7 miljoen iPads aan de man zou brengen. Tegen 2012 zou dat cijfer, dankzij nieuwe functionaliteiten en apps, kunnen oplopen tot 20 miljoen stuks.

Apple meldt dat "de vraag veel groter is dan we voorspeld hadden". Daarom stelt het de lancering van z'n tablet pc iPad buiten de VS uit tot eind mei. Apple gaat ervan uit dat het de komende weken niet aan de vraag zal kunnen voldoen, aangezien het in de eerste week al 500.000 iPads heeft verkocht en het denkt dat dat cijfer nog zal stijgen wanneer mensen het toestel zien en kunnen testen. Daarom stelt het de lancering van het toestel buiten de VS uit tot eind mei. Het gaat in de eerste plaats over de lancering in Australië, Canada, Frankrijk, Duitsland, Italië, Japan, Spanje, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Het is nog niet duidelijk wanneer de iPad er in België zit aan te komen. De internationale prijzen voor het toestel worden op 10 mei bekendgemaakt. Dan kunnen ook de eerste bestellingen worden gedaan. Onderzoeksbureau iSuppli [voorspelde eerder] dat Apple dit jaar zo'n 7 miljoen iPads aan de man zou brengen. Tegen 2012 zou dat cijfer, dankzij nieuwe functionaliteiten en apps, kunnen oplopen tot 20 miljoen stuks.