'Onze onlinewinkel in Rusland is momenteel niet beschikbaar, terwijl we de prijzen bekijken', zei woordvoerder Alan Hely aan het financieel persagentschap Bloomberg. Dit toont aan dat de monetaire crisis in Rusland internationale bedrijven begint te raken.

In de afgelopen zeven dagen daalde de waarde van de Russische munt met ruim 20 procent. Dinsdag bereikte de waarde een voorlopig dieptepunt toen voor 1 dollar ruim 80 roebel moest worden neergeteld.

Eerder had Apple de prijs voor de iPhone 6 in Rusland al met 25 procent opgetrokken. (Belga/MI)

'Onze onlinewinkel in Rusland is momenteel niet beschikbaar, terwijl we de prijzen bekijken', zei woordvoerder Alan Hely aan het financieel persagentschap Bloomberg. Dit toont aan dat de monetaire crisis in Rusland internationale bedrijven begint te raken.In de afgelopen zeven dagen daalde de waarde van de Russische munt met ruim 20 procent. Dinsdag bereikte de waarde een voorlopig dieptepunt toen voor 1 dollar ruim 80 roebel moest worden neergeteld. Eerder had Apple de prijs voor de iPhone 6 in Rusland al met 25 procent opgetrokken. (Belga/MI)