In de afgelopen tijd zijn al wat specificaties van het nieuwe toestel uitgelekt, maar Apple heeft nog niets bevestigd. Zo zou het toestel betere camera's moeten krijgen. De smartphones zouden minstens 32GB aan geheugen moeten krijgen, met een maximum van 256GB voor de duurdere versies. De iPhone zou de aansluiting voor de koptelefoon kwijtraken.

Op het event wordt mogelijk ook een nieuwe Apple Watch gepresenteerd.

Apple presenteerde in september vorig jaar de iPhone 6S en 6S Plus en de iPad Pro. Ook kondigde het bedrijf Apple TV aan. Of de nieuwe telefoons overigens de naam iPhone 7 meekrijgen is nog de vraag. Het zou ook om een iPhone 6SE kunnen gaan, een special edition van het bestaande model. Deze naam zou gebruikt kunnen worden omdat het nieuwe toestel van de buitenkant er nauwelijks anders uitziet dan zijn voorganger.

(ANP/WK)

In de afgelopen tijd zijn al wat specificaties van het nieuwe toestel uitgelekt, maar Apple heeft nog niets bevestigd. Zo zou het toestel betere camera's moeten krijgen. De smartphones zouden minstens 32GB aan geheugen moeten krijgen, met een maximum van 256GB voor de duurdere versies. De iPhone zou de aansluiting voor de koptelefoon kwijtraken.Op het event wordt mogelijk ook een nieuwe Apple Watch gepresenteerd.Apple presenteerde in september vorig jaar de iPhone 6S en 6S Plus en de iPad Pro. Ook kondigde het bedrijf Apple TV aan. Of de nieuwe telefoons overigens de naam iPhone 7 meekrijgen is nog de vraag. Het zou ook om een iPhone 6SE kunnen gaan, een special edition van het bestaande model. Deze naam zou gebruikt kunnen worden omdat het nieuwe toestel van de buitenkant er nauwelijks anders uitziet dan zijn voorganger.(ANP/WK)