Cook deelde via Twitter een foto van zichzelf in witte overall naast een Foxconn-arbeidster die de laatste hand legt aan een nieuwe iPhone 6 in de fabriek van Zhengzhou.

'Fantastisch om getalenteerde mensen zoals Zhang Fan, die mee aan de iPhone 6 bouwt, te ontmoeten,' tweette hij. 'Een vroeg hoogtepunt van deze trip'.

Productie

Met zijn bezoek wil Cook mogelijk de productie in Zhengzhou van dichtbij opvolgen. Vorige maand zei de Apple-topman dat de vraag naar de iPhone 6 het aanbod ruim overstijgt.

Apple kwam eerder in opspraak wegens de vaak slechte werkomstandigheden van het personeel dat in China iPhones maakt.

Cyberaanval

Volgens Apple Insider zal Cook in China ook een ontmoeting hebben met vicepremier Ma Kai om te spreken over recente cyberaanvallen op de iCloud van Apple, komende vanuit China.

Cook deelde via Twitter een foto van zichzelf in witte overall naast een Foxconn-arbeidster die de laatste hand legt aan een nieuwe iPhone 6 in de fabriek van Zhengzhou.'Fantastisch om getalenteerde mensen zoals Zhang Fan, die mee aan de iPhone 6 bouwt, te ontmoeten,' tweette hij. 'Een vroeg hoogtepunt van deze trip'.Met zijn bezoek wil Cook mogelijk de productie in Zhengzhou van dichtbij opvolgen. Vorige maand zei de Apple-topman dat de vraag naar de iPhone 6 het aanbod ruim overstijgt.Apple kwam eerder in opspraak wegens de vaak slechte werkomstandigheden van het personeel dat in China iPhones maakt.Volgens Apple Insider zal Cook in China ook een ontmoeting hebben met vicepremier Ma Kai om te spreken over recente cyberaanvallen op de iCloud van Apple, komende vanuit China.