De schikking blijkt uit rechtbankdocumenten die zijn gepubliceerd. Het gaat om een zaak uit 2017, waarbij ook andere gebruikers zich konden aansluiten. Zij krijgen een schadevergoeding van drie dollar per getroffen apparaat, waarmee de schikking een totale waarde heeft van 18 miljoen dollar.

Het mobiele besturingssysteem iOS 7 maakt gebruik van een andere technologie om FaceTime-verbindingen op te zetten. Door de overstap functioneerde de videobeldienst op toestellen met iOS 6 niet meer en kregen gebruikers het advies te upgraden naar iOS 7.

De schikking blijkt uit rechtbankdocumenten die zijn gepubliceerd. Het gaat om een zaak uit 2017, waarbij ook andere gebruikers zich konden aansluiten. Zij krijgen een schadevergoeding van drie dollar per getroffen apparaat, waarmee de schikking een totale waarde heeft van 18 miljoen dollar.Het mobiele besturingssysteem iOS 7 maakt gebruik van een andere technologie om FaceTime-verbindingen op te zetten. Door de overstap functioneerde de videobeldienst op toestellen met iOS 6 niet meer en kregen gebruikers het advies te upgraden naar iOS 7.