Het slimme horloge van Apple draait standaard een horloge-app wanneer het scherm wordt ingeschakeld. De smartwatch heeft tien verschillende, door Apple ontworpen wijzerplaten ter beschikking.

Het bedrijf uit Cupertino wil blijkbaar niet dat andere apps die functie overnemen, want bij punt 10.7 in de richtlijnen meldt Apple dat apps die hoofdzakelijk draaien om het tonen van de tijd geweigerd zullen worden.

Andere smartwatches, bijvoorbeeld die met Android Wear en die van Pebble, accepteren wel wijzerplaten van derden.

Het is niet de eerste keer dat Apple bepaalde apps weigert. De tech-reus stelt hoge eisen aan zowel de werking, het uiterlijk als de inhoud van apps voor zijn apparaten.

Bron: Automatiseringgids

Het slimme horloge van Apple draait standaard een horloge-app wanneer het scherm wordt ingeschakeld. De smartwatch heeft tien verschillende, door Apple ontworpen wijzerplaten ter beschikking. Het bedrijf uit Cupertino wil blijkbaar niet dat andere apps die functie overnemen, want bij punt 10.7 in de richtlijnen meldt Apple dat apps die hoofdzakelijk draaien om het tonen van de tijd geweigerd zullen worden. Andere smartwatches, bijvoorbeeld die met Android Wear en die van Pebble, accepteren wel wijzerplaten van derden. Het is niet de eerste keer dat Apple bepaalde apps weigert. De tech-reus stelt hoge eisen aan zowel de werking, het uiterlijk als de inhoud van apps voor zijn apparaten. Bron: Automatiseringgids