Apple stond met de iPhone nooit zo hoog op de rangschikking van leveranciers op de Belgische gsm-markt.

Dat blijkt uit cijfers van onderzoekskantoor GfK, die De Tijd kon inkijken. De analisten denken echter dat Apple de komende maanden wel niet meer verder zal stijgen. Al kan de invoering van de koppelverkoop daar alsnog iets aan veranderen.

Marktaandelen geeft GfK niet mee, maar Samsung zou het nummer 1, Nokia, moeilijk maken. Naar eigen zeggen staat het Zuid-Koreaanse bedrijf erg sterk in ons land dankzij een breed gamma full touch toestellen. Sony-Ericsson blijft derde, gevolgd door LG.

Apple stond met de iPhone nooit zo hoog op de rangschikking van leveranciers op de Belgische gsm-markt. Dat blijkt uit cijfers van onderzoekskantoor GfK, die De Tijd kon inkijken. De analisten denken echter dat Apple de komende maanden wel niet meer verder zal stijgen. Al kan de invoering van de koppelverkoop daar alsnog iets aan veranderen. Marktaandelen geeft GfK niet mee, maar Samsung zou het nummer 1, Nokia, moeilijk maken. Naar eigen zeggen staat het Zuid-Koreaanse bedrijf erg sterk in ons land dankzij een breed gamma full touch toestellen. Sony-Ericsson blijft derde, gevolgd door LG.