In België bestond de functie al voor Brussel, maar nu komt Antwerpen er ook bij. Naast Antwerpen en Utrecht zijn steden als Annecy in Frankrijk, Münster in Duitsland en Pamplona in Portugal ook toegevoegd. Dat schrijft MacRumors.

Flyover werd in 2012 door Apple geïntroduceerd en Apple voegt er sindsdien steeds nieuwe locaties aan toe. Het is een van de onderdelen waarmee Apple zich wil onderscheiden van Google Maps. Het zorgt ervoor dat virtuele tours mogelijk zijn en het is mogelijk om bezienswaardigheden beter te bekijken. (WK)

In België bestond de functie al voor Brussel, maar nu komt Antwerpen er ook bij. Naast Antwerpen en Utrecht zijn steden als Annecy in Frankrijk, Münster in Duitsland en Pamplona in Portugal ook toegevoegd. Dat schrijft MacRumors. Flyover werd in 2012 door Apple geïntroduceerd en Apple voegt er sindsdien steeds nieuwe locaties aan toe. Het is een van de onderdelen waarmee Apple zich wil onderscheiden van Google Maps. Het zorgt ervoor dat virtuele tours mogelijk zijn en het is mogelijk om bezienswaardigheden beter te bekijken. (WK)